1000 !!! Σας ευχαριστούμε, και υποσχόμαστε…

0
1322

Με μόλις δύο μήνες «ζωής», η σελίδα μας στο FB, ξεπέρασε τους 1000 φίλους που την ακολουθούν. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά γι αυτήν την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα κείμενα μας, και στο μότο της σελίδας,»διαχωρίζοντας την είδηση από την άποψη, ειδήσεις όπως είναι, άποψη με κοινή λογική».
Δυστυχώς μας έχουν λείψει και τα δύο, απόψεις βαφτίζονται ειδήσεις, απόψεις που παραβιάζουν την απλή λογική, και προσβάλλουν την νοημοσύνη μας, επιχειρείται να μας επιβληθούν ως δεδομένα.
Εμείς θέλουμε να υποσχεθούμε ότι θα σας μεταφέρουμε την είδηση όπως είναι, χωρίς σχολιασμούς και υπονοούμενα που θα τα υπαγορεύει η άποψη μας.
Έχουμε άποψη, και όταν χρειαστεί να την εκφέρουμε, πάντα με τους απλούς κανόνες της κοινής λογικής, θα σας το λέμε, ότι αυτό είναι άποψη και όχι είδηση, και εσείς θα κρίνετε, αν θα δέχεστε ή όχι την άποψη μας.
Και να καταθέτετε και τη δική σας άποψη, είτε με σχόλια, είτε με άρθρα, είμαστε ανοιχτοί να δημοσιεύσουμε κάθε άποψη, το  [email protected], είναι στη διάθεση σας, για σχόλια, παρεμβάσεις, υποδείξεις.
Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να διαχωρίζουμε την είδηση από την άποψη.
Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την προτίμηση σας.

Η ομάδα του neasmyrnipress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here