Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης

0
1214

Μετά από αλλεπάλληλες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου άλλες διακόπηκαν και άλλες δεν είχαν απαρτία, ψηφίστηκε στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο προϋπολογισμός  του Δήμου, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της ουσιαστικής θητείας της Δημοτικής Αρχής των παρατάξεων της πλειοψηφίας  Τζουλάκη – Λαρίσση.
Όσοι είχαν την υπομονή και την αντοχή να παρακολουθήσουν σε όλη τους την διάρκεια, όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, δεν θα ένοιωθαν υπερήφανοι  για την ποιότητα του διαλόγου  και την ανάπτυξη επιχειρημάτων.
Ανούσιες συζητήσεις, επιχειρήματα κατά το συμφέρον του ομιλούντος, φωνασκίες, θεωρητικές ασυναρτησίες περί παντός επιστητού, ανάπτυξη πολιτικών θέσεων κομμάτων, προσκλήσεις σε τέλεση παρανόμων πράξεων, και φωνές, φωνές, φωνές, φωνές, τόσο των συμβούλων, όσο και  «επισκεπτών-οπαδών», δημιουργούν εικόνα γηπέδου σε ένα χώρο όπου η συνεργασία θα έπρεπε να έχει τον πρώτο λόγο.
Αποτυχημένοι υποψήφιοι, ακαταλαβίστικοι νεόκοποι, απόλυτοι κάτοχοι της ιστορικής αλήθειας, και επαναστάτες  χωρίς αιτία, συνθέτουν ένα σκηνικό που θα ζήλευαν και οι πάνθηρες.
Προσωπικά, αν συνεχίσουν κάποιοι να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, δεν είμαστε αισιόδοξοι για την  λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου προς το συμφέρον της πόλης μας.
Μακάρι το μέλλον να μας διαψεύσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here