ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΗ.

0
811

Σήμερα, στη πλατεία Νέας Σμύρνης, οι κάτοικοι του Δήμου μας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση, σε μία μοναδική συναυλία, ενταγμένη στα πλαίσια των Πρωτομαγιάτικων εορτών που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Βαγγέλης Χατζατουριάν, μας δήλωσε σχετικά με αυτή την επιλογή.
«Η απόφαση μας, να προσκαλέσουμε την Άννα, στην καθιερωμένη μεγάλη συναυλία της Πρωτομαγιάς, αποτελεί και μία αναγνώριση της μεγάλης αξίας της, της οποίας, ορισμένες πτυχές είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό.
Λίγοι γνωρίζουν ότι η Άννα είναι από τις πρώτες τραγουδίστριες που εισήγαγαν την δυτική ποπ μουσική στην Ελλάδα και συνδύασε ήχους από λαϊκή, έντεχνη και ποπ μουσική δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα τραγουδιών, ότι η φωνή της έχει έκταση άνω των τριών οκτάβων, και ότι έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα δίσκων παγκοσμίως. Ειδικά, οι live εμφανίσεις της Άννας, έχουν αποσπάσει τον θαυμασμό μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας σκηνής, όπως η Αρίθα Φράνκλιν, η οποία έχει δηλώσει πως από τη στιγμή που είδε την Άννα live τη Βίσση σε συναυλία που έδωσε το 1999 στη Madison Square Garden, έγινε θαυμάστρια της, και η Μία Μάικλς, χορογράφος της Σελίν Ντιόν, και της Μαντόννα η οποία έχει δηλώσει ότι θεωρεί την Άννα Βίσση, την καλύτερη performer  του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο το ότι η Άννα  είναι στην κορυφή του είδους που υπηρετεί,  από το 1970, μέχρι σήμερα.
Πιστεύω ότι θα απολαύσουμε σήμερα μία καταπληκτική συναυλία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here