ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

0
403

Όπως κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, έτσι και τη Κυριακή 3/3/2019, στο κτήμα Δέγλερη στην Άνω Νέα Σμύρνη, επί των οδών Ευξείνου Πόντου και Μεταμορφώσεως από τις 8.30 μέχρι τις 14.00 διοργανώνεται από τον Δήμο, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων, η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, απ ευθείας από τον παραγωγό.
Από το Δήμο μας λένε ότι βασική επιδίωξη αυτής της δράσης είναι η συμβολή της, στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, με τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, καθώς και στην στήριξη των παραγωγών – αγροτών με την προώθηση ελληνικών προϊόντων.
ΑΠΟΨΗ
Έχοντας επισκεφθεί και ψωνίσει από την συγκεκριμένη δράση, έχουμε παρατηρήσει ότι εκτός από τα προϊόντα που πράγματι προσφέρονται από τους παραγωγούς τους, προσφέρονται και προϊόντα που ενδεχομένως να μην είναι παραγωγής των πωλητών. Θα προτείναμε στο Δήμο να υποχρεώσει τους παραγωγούς που διαθέτουν προϊόντα που δεν παράγονται από τους ίδιους, να αναγράφουν σε ταμπελίτσα «εμπορικό προϊόν».Η ποιότητα και οι τιμές είναι  καλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here