ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ!

0
1863

«Σε βλέπουν και φρενάρουνε και  σταματούν τα τραμ»,
λέει το λαϊκό άσμα, και πράγματι το τραμ σταμάτησε την περασμένη Κυριακή, στη Νέα Σμύρνη, για να περάσουν 7500 χιλιάδες δρομείς, άντρες γυναίκες, και παιδιά, και να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα δρόμου Ιστορικής Μνήμης.
Έναν αγώνα, που βροντοφώναξε «δεν χαθήκαμε, επιζήσαμε, ξαναστεριώσαμε και είμαστε πάλι πολλοί».
Η πλατεία, η Βενιζέλου, και όλο το κέντρο της Πόλης μας, πήρε το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού, γέμισε χαρούμενα πρόσωπα, αυθόρμητα χαμόγελα, κουβέντες, αγκαλιές, παρέες, όλα μαζί έναν κινούμενο ποτάμι που έτρεχε, περπατούσε, πανηγύριζε, χειροκροτούσε.
Η καταπληκτική διοργάνωση του 5ου Ιστορικού Αγώνα Νέας Σμύρνης,ο οποίος κατ ουσίαν κλείνει τη περίοδο των Ιωνικών Γιορτών, έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες παιδιά του Δήμου μας, να ντυθούν την αθλητική φανέλα και να ξεχυθούν στους δρόμους, τρέχοντας ίσως για πρώτη φορά, μα σίγουρα όχι για τελευταία.

Όλα τα κεντρικά ΜΜΕ, ΕΡΤ, ΝΟΒΑ, ΑΝΤ1, ΟΠΕΝ κ.ά. πρόβαλαν την εκδήλωση κάνοντας την Νέα Σμύρνη την Κυριακή το πρωί κέντρο αθλητισμού της χώρας.
Παραβρέθηκαν και βράβευσαν τους νικητές, ο Ευρωβουλευτής,  κ. Κυμπουρόπουλος, η Φανή Χαλκιά ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης, ο Πρόεδρος της Ο.Ε. του αγώνα, Βαγγέλης Χατζατουριάν και άλλοι.
(Φωτ: Γ. Βλάχος ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here