ΟΙ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ.

0
1652

Το πρώτο θέμα μας, στην ενότητα «ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ», είναι οι σπασμένες πλάκες του πεζόδρομου της Πλ .Βασ. Σοφίας. Το θέμα και τις  συγκεκριμένες φωτογραφίες, ανέβασε ο κ. Aris Kathreptas, συνοδευμένες από το παρακάτω σχόλιο:
«ΠΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ : Και από την οδό Πλ. Βασ. Σοφίας περνούν ψηφοφόροι .. γρηγορείτε …διότι η τΡύπα αυτή κοντεύει το 4μηνο, μη περιμένετε να γίνει πηγάδι. Και είναι μπροστά απο σχολείο, και αν γίνει ατύχημα μη πείτε ότι δεν το γνωρίζατε.»


Η δημοσίευση στο «Νέα Σμύρνη σήμερα» έγινε στις 16 και στις 23 Φεβρουαρίου.
Εμείς κάναμε τη βόλτα στο Δήμο μας, πήγαμε στο σημείο και τραβήξαμε τις δικές μας φωτογραφίες.
Όπως βλέπετε οι σπασμένες πλάκες είναι ακόμα εκεί.
Η επιτόπια εξέταση έδειξε ότι όλη η συγκεκριμένη σειρά πλακών έχει πρόβλημα, γιατί όπως φαίνεται αυτή η σειρά αποξηλώθηκε και σκάφτηκε για να περάσει κάποιο δίκτυο, αποχέτευση, ύδρευση ή αέριο, και η επανατοποθέτηση έγινε χωρίς να μπαζωθεί καλά το έδαφος κάτω από τις πλάκες.
Συμπτωματικά σ αυτή ακριβώς τη σειρά πλακών πατάει η δεξιά ρόδα των αυτοκινήτων που παρκάρουν στα σπίτια του πεζόδρομου, με αποτέλεσμα οι πλάκες λόγω σαθρού υπεδάφους, να σπάνε από το βάρος των αυτοκινήτων.

Θα κοινοποιήσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα στο Δήμο,  και θα το παρακολουθήσουμε.
Ελπίζουμε οι υπηρεσίες του Δήμου να ανταποκριθούν θετικά, και να επισκευαστεί ο πεζόδρομος, ο οποίος αποτελεί και χώρο εισόδου εξόδου μαθητών σε σχολείο.

Περιμένουμε και τις δικές σας υποδείξεις για να αναδείξουμε μικρά θέματα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής στο Δήμο μας, στο [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here