ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ… ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ…Παιδιά, σκυλιά, και ….κλειδαριά!!!

0
305

Εγκαινιάζουμε σήμερα μία νέα στήλη, με τίτλο «Μας υποδεικνύετε… το αναδεικνύουμε…»
Η στήλη όπως λέει και ο τίτλος της θα δέχεται υποδείξεις δικές σας, σχετικά με προβλήματα της καθημερινότητας μας, τα οποία μπορούνε να λυθούν, αλλά χρονίζουν λόγω αδιαφορίας.
Εμείς αυτά τα προβλήματα θα τα αναδεικνύουμε, και θα τα προωθούμε, και θα τα παρακολουθούμε μέχρι να λυθούν.
Η στήλη εγκαινιάζεται με ένα θέμα που μας υποδεικνύει αναγνώστης μας, πατέρας μικρού παιδιού, και αυτό είναι οι κατεστραμμένες κλειδαριές των παιδικών χαρών, που δεν κλείνουν, με αποτέλεσμα όπως λέει, να έχει μπει σκύλος που ο ασυνείδητος κύριος του τον είχε αφήσει ελεύθερο, και να τρομάξει τα παιδί, στην παιδική χαρά Βοσπόρου και Βαπορίδου.
Εμείς πήγαμε εκεί, και διαπιστώσαμε ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα. Είδαμε ταυτόχρονα παιδιά στην παιδική χαρά, και σκυλιά ακριβώς δίπλα, ευτυχώς, δεμένα από τους ιδιοκτήτες τους. Και φυσικά η πόρτα της παιδικής χαράς, ανοιχτή, πως να κλείσει άλλωστε;
Με την ιδιοκατασκευή «σύρτη επί ξύλου, στερεωμένου με δεματικά;»
Θα στείλουμε τις φωτό και το θέμα στους αρμοδίους, ζητώντας άμεσα να τοποθετηθούν νέες κλειδαριές σε όλες τις παιδικές χαρές, για να αποφύγουμε επικίνδυνες συναντήσεις παιδιών και αδέσποτων ή δεσποζόμενων από ανεύθυνους που τα αφήνουν ελεύθερα.
Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας που μας υπέδειξε το θέμα, και περιμένουμε και τις δικές σας υποδείξεις στο [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here