Η ΚΥΖΙΚΟΥ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ. ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

0
1424

Στις 21 Μαρτίου με ρεπορτάζ μας, αναδείξαμε το πρόβλημα με τον φωτισμό της οδού Κυζίκου, όπου οι ελιές είχαν καλύψει τα φωτιστικά, με αποτέλεσμα ο δρόμος να μισοφωτίζεται, και είχαμε δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία.

Σήμερα 28 Μαρτίου, με ρεπορτάζ μας και πάλι, διαπιστώσαμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου, και ο υπεύθυνος κ. Κονιδάρης, αντέδρασαν στο δημοσίευμα μας, και κλάδεψαν τις ελιές, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το φωτιστικό και να φωτιστεί και πάλι ο δρόμος. Η φωτογραφία είναι από το ίδιο σημείο.

Και φυσικά, όπως αναδεικνύουμε τα προβλήματα και διαμαρτυρόμαστε όταν οι υπηρεσίες δεν λειτουργούν, οφείλουμε  και να συγχαίρουμε τις υπηρεσίες του Δήμου, τον κ. Κονιδάρη στην προκειμένη περίπτωση, όταν υπάρχει άμεση ανταπόκριση.
Να υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε στο [email protected] να μας υποδεικνύετε θέματα, ώστε να κάνουμε ρεπορτάζ και να τα αναδεικνύουμε, γιατί, την πόλη μας, την κάνει καλύτερη η συμμετοχή όλων, και όχι απλά οι διαμαρτυρίες.
Ευχαριστούμε κ. Κονιδάρη, και ελπίζουμε σε αντίστοιχη άμεση ανταπόκριση, σε όποια άλλα προβλήματα βρούμε, και αναφέρουμε στην στήλη μας, ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here