Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. Συναυλίες και από ΟΝΙRΑΜΑ, Μύρωνα Στρατή, και Πασχάλη Τόνιο.

0
2779

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Χατζατουριάν, στη καθιερωμένη κεντρική συναυλία των εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς, θα εμφανιστεί η Άννα Βίσση.
Η σχετική δημοσίευση:
«Πριν λίγο συμφώνησα με την Άννα Βίσση να εμφανιστεί στις Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης στη μοναδική συναυλία της σε όλη την Αθήνα, που ξετυλίγει τη μουσική διαδρομή της από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα. Εκτός όμως από τη συναυλία με την Άννα, έχουμε εντάξει στις εκδηλώσεις μας ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τους Onirama, τον Μύρωνα Στρατή μια μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στα Σύμβολα της Σμύρνης, με τον Πασχάλη Τόνιο, καθώς και το παραδοσιακό αντάμωμα που έχει γίνει θεσμός στην πόλη μας. Αυτά, μαζί με εκθέσεις βιβλίου, εικαστικά δρώμενα, παιδικά προγράμματα, Φεστιβάλ Καραγκιόζη και μια πρωτοποριακή «Έκθεση Φωτογραφίας», που θα στηθεί με καμβά τα κάγκελα του Άλσους, επί της Ελ.Βενιζέλου.
Ραντεβού στην Πλατεία.
Β. Χατζατουριάν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here