ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.

0
786

Επειδή πολλοί μας ρωτούν, γιατί δεν υπάρχουν κάπου, όλοι οι υποψήφιοι συνδυασμοί, θέλουμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:
1.- Η σελίδα μας, θα δημοσιεύσει ΟΛΑ τα ψηφοδέλτια που θα λάβουν μέρος στις δημοτικές εκλογές της Νέας Σμύρνης, μόλις αυτά ανακοινωθούν.
(Μέχρι στιγμής, έχουν ανακοινωθεί επίσημα στις σελίδες  των παρατάξεων, μόνο, το τελικό ψηφοδέλτιο με 61 υποψηφίους της παράταξης Νέα Σμύρνη- Πόλη Πρότυπο του κ. Τζουλάκη, και οι 50 πρώτοι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης του κ. Κιουλάνη. )
2.- Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των συνδυασμών, είναι σύμφωνα με τον  νόμο, 20 μέρες προ των εκλογών. Με δεδομένο ότι οι εκλογές θα γίνουν 26 Μαΐου, λογικά, μέχρι τις 6 Μαΐου θα πρέπει να έχουν κατατεθεί, όλοι οι συνδυασμοί των υποψηφίων Δημάρχων.
3.- Παράλληλα με τη δημοσίευση, όλων των υποψηφίων , Δημάρχων και συμβούλων, η σελίδα μας θα δημοσιεύσει και όλες τις διευθύνσεις των σελίδων των παρατάξεων, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων, όπως αυτά δημοσιεύονται από τις παρατάξεις τους.
neasmyrnipress.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here