ΔΥΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 3 ΚΑΙ 4 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ…

0
1461

…με ελεύθερη είσοδο.
Δυο παραστάσεις που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και θεωρούνται από τις καλύτερες της φετινής θεατρικής σεζόν ανεβαίνουν στη σκηνή του πολυχώρου Γαλαξία, στο πλαίσιο του Μήνα Θεάτρου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.

To κοινωνικό δράμα «Τζόρνταν» με την Ομάδα Erinia και ο μονόλογος «Η πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου παρουσιάζονται στις 3 και 4 Απριλίου, αντιστοίχως, με ελεύθερη είσοδο.

Την Τετάρτη, 3 Απριλίου παρουσιάζεται το «Τζόρνταν», μια μαρτυρία βασισμένη στην αληθινή ιστορία της παιδόκτονου και αποτυχημένης αυτόχειρα Σίρλει Τζόουνς που δίχασε την κοινή γνώμη της αγγλικής, αλλά και της παγκόσμιας κοινωνίας. Στην ερμηνεία του έργου των Αννα Ρεινολντς και Μόιρα Μπουφίνι, η πολύ καλή Ευγενία Κοντοέ.

Την Πέμπτη, 4 Απριλίου παρουσιάζεται η παράσταση «Η πόρνη από πάνω» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη  η οποία έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από το κοινό, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της για όγδοη συνεχή σεζόν. Στον μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Διδασκάλου, στον ρόλο της Ερατώς, μια παντρεμένης νοικοκυράς που η ζωή της αλλάζει όταν μια πόρνη εγκαθίσταται στο διαμέρισμα πάνω από το δικό της.

Ο Μήνας Θεάτρου συνεχίζεται μέχρι τα τέλη Απριλίου, με πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες

Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης

210 9310408 και  2132025922 & 924

site: www.culturens.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here