Δεν παίρνει άδεια ο Πανιώνιος, ξεκινά με -6 και περιορισμό στις μεταγραφές τη νέα σεζόν

0
388

Με ένα τεράστιο χάντικαπ θα μπει, όπως όλα δείχνουν, στη νέα σεζόν ο Πανιώνιος. Όλα δείχνουν πως οι «κυανέρυθροι» δεν θα πάρουν άδεια για τη νέα σεζόν, κάτι που συνεπάγεται ένα -6 για το νέο πρωτάθλημα, αλλά και περιορισμούς σε μεταγραφές και ανανεώσεις.
Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν κατάφερε να πετύχει τη ρύθμιση για τις 120 δόσεις, λόγω των οφειλών σε εφορία και κρατικά ταμεία, καθώς αυτή θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες και αφού ήδη έχει κατατεθεί ο φάκελος στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στην πορεία.
Εφόσον τελικά ο Πανιώνιος δεν πάρει άδεια, κάτι που αναμένεται να γνωστοποιηθεί λογικά μέσα στο Μάιο, τότε θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με -6, ενώ θα έχει και περιορισμούς στη στελέχωση του ρόστερ του. Ειδικότερα, θα μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν παίκτη, Έλληνα ή ξένο, άνω των 23 ετών, με μεταγραφή ή δανεισμό, στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και άλλον έναν τον Ιανουάριο. Παράλληλα, θα έχει δικαίωμα μόνο για δύο ανανεώσεις συμβολαίων άνω των 23 ετών ανεξαρτήτως εθνικότητας.
πηγή: sport-fm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here